Curs d'alemany a Viena

VIENA

Estudia a Viena

Viena, la ciutat de l'art, la cultura i la música és sens dubte un lloc atractiu i diferent per aprendre alemany. Una ciutat tranquil•la i molt segura, hereva de la influència de grans músics, escultors i arquitectes que van fer d'ella una de les ciutats més culturals d'Europa. La proximitat de les ciutats no menys meravelloses de Praga i Budapest, ha convertit Viena en el punt de trobada amb els països d'Europa de l'Est i en un modern centre cultural i econòmic.

Edat dels participants

De 14 a 17 anys

Dates de començament i durada dels cursos

Els estudiants poden incorporar-se qualsevol diumenge comprès entre el 22 de juny i el 27 de juliol, amb la durada mínima del programa de 2 setmanes. Tanca el 9 d'agost.
Arribada els diumenges i sortida els dissabtes. No admet principiants absoluts

Centre acadèmic

El programa tindrà lloc en una moderna residència recentment inaugurada al centre de Viena, les aules es troben al mateix edifici i l'entorn és immillorable, a solament 15 minuts del Palau Belvedere, una de les icones més vistoses de la ciutat.

Classes

Tots els estudiants realitzaran una prova de nivell el primer dia. Els cursos s'imparteixen als matins de dilluns a divendres. Els estudiants rebran 20 lliçons d'alemany destinades a millorar totes les destreses lingüístiques. Cada lliçó equival a 45 minuts reals de classe.
Aquest programa solament admet a estudiants amb coneixements previs de l'idioma, per la qual cosa no està dirigit a principiants absoluts. Opcionalment podran triar rebre 4 lliçons addicionals per intensificar els seus progressos durant la seva estada.

Allotjament

Els estudiants s'allotjaran en habitacions quàdruples amb bany privat, segons distribució de l'escola, i en règim de pensió completa cada dia de la setmana. La residència disposa d'un espaiós menjador i una sala d'entreteniment ideal per fer nous amics. Hi ha l'opció de triar habitació doble amb bany privat la qual cosa comporta un suplement.

Activitats, esports i excursions

L'escola. El col•legi ofereix un variat programa d'activitats diari, així com excursions als llocs turístics més populars tot això controlat per un equip de monitors preparat per a això. Els alumnes tindran l'oportunitat de conèixer Viena durant les tardes, visitar llocs emblemàtics de la ciutat i participar de festes i karaokes amb joves de tot el món. Els dissabtes s'organitzen excursions de dia complet als voltants, llocs com Grinzing, Hermannskogel entre d'altres.

Preu del programa

20 LLIÇONS
2 setmanes1.655€
3 setmanes2.195€
4 setmanes2.735€
5 setmanes3.295€
6 setmanes3.885€
Setmana extra615€

*Suplement curs intensiu 24 lliçons: 50€/setmana.
*Suplement habitació doble: 50€/setmana.

El preu inclou:

  • Trasllat des de i cap a l'aeroport de Viena
  • 20 lliçons setmanals d'alemany
  • Material acadèmic
  • Allotjament en residència en règim de pensió completa
  • Programa complet d'activitats i excursions
  • Assegurança d'assistència i accidents
  • Tramitació i gestió del programa
  • Certificat d'assistència
  • Motxilla d'Enforex
Contacta amb nosaltres