Estudia anglès a Escòcia

Destinos en Escocia

Estudia anglès a Escòcia

Estudia a Escòcia

Una de les quatre regions que formen el Regne Unit, Escòcia es troba al nord-oest d'Europa i comparteix una frontera amb Anglaterra. La resta de les seves fronteres consisteixen en cossos d'aigua: el Canal del Nord del Mar d'Irlanda, que ho separa d'Irlanda del Nord, el Mar del Nord i l'Oceà Atlàntic.

Escòcia té com a capital la acollidora ciutat d'Edimburg, que es troba probablement entre les més boniques del nord d'Europa. Amb paisatges meravellosament diversos, la imatge més popular d'Escòcia per als viatgers se centra en les famoses "Highlands and Islands” (terres altes i illes) del país. Els escocesos estan molt orgullosos de la seva cultura; a més de tradicions antigues que se segueixen celebrant, el país és un paradís d'art, literatura i música. El seu amor a la cultura es manifesta a més en festivals de tot tipus, destacant els famosos festivals d'estiu que atrauen  gent de tot el món.

Ple de cultura, naturalesa i caràcter, Escòcia és sens dubte una destinació atractiva per aquells joves que vulguin millorar el seu nivell d'anglès i experimentar una destinació nova. Clica en l'enllaç per informar-te, i prepara't per a una experiència que no oblidaràs mai!

Contacta amb nosaltres