Curs d'anglès a Musselburgh (Edimburg)

MUSSELBURG (EDIMBURGO)

Estudiar a Musselburgh

El col•legi se situa en la localitat de Musselburgh, un petit poble a menys de 10 quilòmetres del centre d'Edimburg, per la qual cosa els nostres estudiants tenen l'avantatge de viure el dia a dia en una tranquil•la zona costanera alhora que gaudeixen de les millors atraccions i activitats d'una de les ciutats, declarada per la UNESCO, com a Patrimoni de la Humanitat.

Edat dels participants

De 13 a 17 anys

Data i Durada dels cursos

2 setmanes: del 6 de juliol al 20 de juliol. 
2 setmanes: del 13 de juliol al 27 de juliol.
3 setmanes: del 6 de juliol al 27 de juliol.

Centre acadèmic

El programa té en el "Loreto School" un espectacular col·legi privat residencial amb capacitat per 250 estudiants. Els alumnes gaudiran d'unes magnífiques instal·lacions acadèmiques, residencials i esportives. El col·legi, amb una extensió de 32 hectàrees ofereix als seus alumnes àmplies i lluminoses aules, un modern menjador, gimnàs, pistes esportives, sala de treballs manuals i una gran zona verda on els alumnes realitzaran diverses activitats a l'aire lliure. L'escola està reconeguda pel British Council.

Classes

El primer dia de classe els estudiants realitzaran una prova de nivell que determinarà el grup que els correspon d'acord amb el resultat de la mateixa. El curs inclou un total de 15 hores setmanals, distribuïdes en 3 hores diàries de dilluns a divendres. Durant el període d'estudi els alumnes rebran classes de conversa, gramàtica, comprensió i audició.

Allotjament

Els estudiants s'allotgen al col·legi mateix en habitacions individuals, dobles, triples o quàdruples. La zona residencial compta a més amb diversos salons comuns amb televisió, vídeo i microones. Els alumnes també disposen de sala d'ordinadors amb accés a Internet. Els monitors s'allotgen en les residències, motiu pel qual la supervisió dels alumnes és de 24 hores. El règim alimentari és de pensió completa.

Activitats, esports i excursions

El programa inclou un variat programa cultural i esportiu. Cada tarda després de les classes es gaudirà d'activitats com ara teatre, bàsquet, ball, futbol, disseny de joies així com visites locals. Cada  setmana els alumnes gaudiran d'una excursió de mig dia a Edimburg, Stirling o North Berwick així com d'excursions de dia complet a Glasgow, St. Andrew's or Culzean and Ayr. Després del sopar els estudiants, igualment tindran un variat programa d'entreteniment amb activitats com el balls típics escocesos, karaoke o bingo.

Monitors i informació

Els estudiants en tot moment estan acompanyats per monitors nadius. A la seva arribada a l'aeroport d'Edimburg un monitor de l'escola els hi estarà esperant i igualment el dia de retorn un monitor els acompanyarà fins al control policial.

Preu

2 setmanes 3 setmanes
Residencial1.740 €2.325 €


El preu inclou:

  • Trasllats des de i cap a l'aeroport
  • Curs seleccionat
  • Allotjament residència en règim de pensió completa
  • Material acadèmic
  • Assegurança d'assistència i accidents
  • Programa complet d'activitats, esports i excursions
  • Assistència de monitors en tot moment
  • Certificat del curs
  • Tramitació i gestió del programa
  • Motxilla d'Enforex 

Opcional:
"Activity Plus": entrada al museu d'Edimburg, excursió d'un dia complet un diumenge i entrada al Museu de Ciències de Glasgow: 65 €.

Contacta amb nosaltres