Curso de francès a París, França

PARÍS

Estudiar a Paris

La ciutat de la llum, París, és una de les ciutats més belles i visitades del món, a més d'una de les més riques i notables pels seus monuments, els seus esplèndids edificis, magnífics museus, sumptuosos teatres i riques biblioteques.z

Durant els mesos d'estiu estudiants de les més diverses nacionalitats es troben en aquesta ciutat on l'aprenentatge del francès es converteix en una diversió pels més joves.

Edat dels participants

De 13 a 17 anys

Dates i durada dels cursos

Els estudiants poden incorporar-se qualsevol diumenge comprès entre el 29 de juny i el 16 d'agost, amb una durada mínima del programa de 2 setmanes.
Tanca el 16 d'agost.
Arribades els diumenges i sortides els dissabtes.

Centre acadèmic

El campus “Saint Nicolas”, on es desenvolupa aquest programa, es troba en Paris-Igny, un municipi de 10.000 habitants aproximadament, situat a uns 25 minuts del centre de París. Saint Nicolas ofereix àmplies i renovades aules, instal·lacions esportives de primera qualitat, sala d'ordinadors, sales de descans, menjadors, i una gran extensió de zona enjardinada on els nostres estudiants poden gaudir de les moltes activitats que es realitzen a l'aire lliure.

Classes

Tots els estudiants realitzaran una prova de nivell el primer dia de classe. Els cursos s'imparteixen als matins de dilluns a divendres. Els alumnes poden triar entre 20 o 25 lliçons setmanals de francès. Els alumnes que desitgin millorar encara més la seva conversa poden optar pel programa “Conversa Plus”, que inclou 2 lliçons setmanals orientades solament a la conversa. Cada lliçó equival a 45 minuts reals de classe.

Allotjament

Els estudiants s'allotjaran en el col·legi mateix, en confortables habitacions individuals, dobles o triples (a determinar per la mateixa escola) amb banys compartits. Els supervisors viuen al campus i estan disponibles les 24 hores, 7 dies a la setmana. L'estada inclou règim de pensió completa.

Activitats, esports i excursions

L'equip de monitors locals organitza diàriament un programa d'activitats variades després de les classes, com ara bàdminton, bàsquet, jocs de platja, escalada, ping-pong, voleibol... A les nits els estudiants poden seguir practicant francès amb els seus companys en diferents activitats com: barbacoes, cinema, discoteca, etc. El programa també inclou excursions a destinacions com: Versalles, Notre-Dame, Disneyland, la torre Eiffel, els Camps Elisis...

Opció Prèmium +

Si l'alumne ho desitja, pot triar entre una de les següents activitats, de les quals realitzarà 3 sessions de tarda per setmana: tennis, futbol, moda, art i dissenyo.

Trasllats

Els trasllats inclosos en el preu contemplen l'arribada els diumenges entre les 09:00 i les 16:00 hores, i de sortida els dissabtes entre les 09:00 i les 16:00 hores, des de i cap a l'aeroport d'Orly.

Preus

GENERALPREMIUM +
20
lliçons
25
lliçons
20
lliçons
25
lliçons
2 setmanes 2.125 €2.185 €2.235 €2.295 €
3 setmanes 2.635 €2.730 € 2.805 € 2.895 €
4 setmanes 3.195 €3.320 € 3.420 € 3.545 €
setmana addicional685 €725 € 755 € 795 €


El preu inclou:

 • Bitllet d'avió d'anada i tornada en vol regular
 • Trasllats des de i cap a l'aeroport
 • Classes segons elecció 
 • Allotjament segons elecció en règim de pensió completa
 • Material acadèmic
 • Assegurança d'assistència i accidents
 • Programa complet d'activitats, esports i excursions
 • Assistència de monitors en tot moment
 • Certificat del curs
 • Tramitació i gestió del programa
 • Motxilla d'Enforex 

Opcional
Classes particulars: 245 €/setmana
Trasllats des de i cap a l'aeroport Charles de Gaulle: 90 €
Opcional Classes particulars: 245 €/setmana Trasllats des de i cap a l'aeroport Charles de Gaulle: 90 € *Consultar suplement per a sortides i tornades en altres aeroports.

Altres destinacions a França

Contacta amb nosaltres