Cursos d'alemany a Friburg

FRIBURG

Estudiar a Friburg

Friburg, se situa al sud-oest d'Alemanya i fa gairebé frontera amb Suïssa i França. És una de les ciutats més boniques d'Alemanya i passo obligatori per a aquells que visiten la Selva Negra. Es diu d'ella que és una de les ciutats més hospitalàries del país potser pel seu clima més càlid. Per això uns 3 milions de persones aproximadament visiten anualment la ciutat, que durant l'any té una població aproximada de 218.000 habitants. Es troba a 153 quilòmetres al nord-oest de Zuric.

Edat dels participants

De 13 a 17 anys

Dates de començament i durada dels cursos

Els estudiants podran incorporar-se qualsevol dissabte entre el dia 29 de juny i el 16 d'agost amb una estada mínima d'1 setmana. Arribada els diumenges i sortida els dissabtes.

Centre acadèmic

El centre acadèmic es troba en un tranquil entorn, a 10 minuts del centre de la ciutat. Envoltada de boscos, l'escola disposa de dues plantes completes dins un gran complex residencial on les aules i el restaurant es troben en la primera planta rodejats de terrasses i jardins assolellats, i els dormitoris en la segona planta. El centre esportiu, que compta amb una piscina, diverses pistes de futbol o bàsquet, així com d'altres infraestructures, se situa a una curta distància a peu de l'edifici central.

Classes

Tots els estudiants realitzaran una prova de nivell el primer dia de classe. Els cursos s'imparteixen als matins de dilluns a divendres. Els estudiants poden triar entre 20 o 25 lliçons. Cada lliçó equival a 45 minuts reals de classe. Els alumnes que desitgin millorar encara més la seva conversa poden optar pel programa “Classes particulars” que inclou 5 lliçons setmanals. Aquest programa combinat solament està disponible per a alumnes que realitzin el curs general.

Allotjament

Els estudiants s'allotgen en una àmplia residència on els alumnes disposen d'habitacions quàdruples amb cambra de bany dins de cada habitació. El règim alimentari és de pensió completa. Els dormitoris se situen dins del mateix edifici on s'imparteixen les classes. Els monitors locals resideixen juntament amb els estudiants per la qual cosa la supervisió dels alumnes és de 24 hores al dia.

Activitats, esports i excursions

L'equip de monitors locals organitza diàriament un programa d'activitats variades després de les classes, com ara bàdminton, bàsquet, jocs de platja, escalada, ping-pong, voleibol.....A les nits els estudiants poden seguir practicant alemany amb els seus companys en diferents activitats com barbacoes, cinema, disco, etc. El programa també inclou excursions Europa Park i destinacions com el Llac Constança, les Cascades del Rin, Karlsruhe o Stuttgart...

Opcions Prèmium +

Si l'alumne ho desitja, pot triar entre una de les següents activitats, de les quals realitzarà 3 sessions a la setmana: tennis, ball, futbol, art i disseny.

Trasllats

Els trasllats inclosos en el preu contemplen l'arribada els diumenges entre les 09:00 i les 16:00 hores, i la sortida els dissabtes entre les 10:00 i les 16:00 hores.

Preu del programa

GENERALPRÈMIUM +
20 LLIÇONS25 LLIÇONS20 LLIÇONS25 LLIÇONS
2 setmanes1.825 €1.865 € 1.935 €1.995 €
3 setmanes2.345 €2.460 € 2.535 €2.630 €
4 setmanes2.925 € 3095 €3.225 €3.365 €
Setmana extra685 € 725 €755 €795 €

*Classes particulars: 195 €/setmana
*Trasllat des de i cap a Frankfurt: col•lectiu 20 €; privat 110 €
* Servei UM aeroport 40 €/trajecte

El preu inclou:

  • Trasllat des de i cap a l'aeroport de Zuric o Frankfurt
  • Curs seleccionat, classes i material acadèmic
  • Allotjament en residència en règim de pensió completa
  • Programa complet d'activitats i excursions
  • Supervisió constant per part dels monitors bilingües
  • Assegurança d'assistència i accidents
  • Tramitació i gestió del programa
  • Certificat d'assistència
  • Motxilla d'Enforex

Altres cursos a Alemanya

Contacta amb nosaltres