Cursos d'alemany d'estiu a Berlín, Alemanya

BERLÍN

Estudiar en Berlin

No hi ha cap lloc més emocionant per estudiar alemany que Berlín. La capital d'Alemanya està de moda i s'ha convertit en destinació preferida de turistes i estudiants de tot el món atrets tant per les seves possibilitats d'oci, com pels llocs històrics que hi alberga. Ens trobem una ciutat innovadora en molts sentits que ha viscut una profunda transformació que ha canviat la ciutat. Actualment Berlín és coneguda pel seu model de vida alternatiu i per esdevenir el referent de la creativitat i la innovació per a molts joves de tota Europa.

Edat dels participants

De 14 a 17 anys

Dates de començament i durada dels cursos

22 i 29 de juny; 6, 13, 20 i 27 de juliol; 3 i 10 d'agost

L'escola tanca el dia 23 d'agost.

No s'admeten principiants absoluts

Centre acadèmic

Els nostres estudiants tindran l'oportunitat de fer un curs d'alemany i allotjar-se en una residència recentment inaugurada. La nostra residència està situada en una de les zones més cèntriques de la ciutat, Berlin-Mitte, a només 15 minuts caminant des de la Porta de Brandenburg.

Classes

Els estudiants es distribueixen en grups en funció del seu nivell d'alemany el qual es determina mitjançant un test que realitzen el dilluns a la seva llegada a l'escola.

El curs inclou 20 lliçons d'alemany general a la setmana en grups de 15 estudiants com a màxim. Aquells estudiants que desitgen un curs més intensiu tenen l'opció de realitzar un programa de 24 lliçons setmanals.

Cada lliçó equival a 45 minuts reals de classe

Allotjament

Els estudiants s'allotjaran en habitacions quàdruples amb bany en règim de pensió completa. Les habitacions se situen totes en una mateixa planta on es dividiran per sexe. La residència compta amb un menjador en la planta baixa on es realitzaran els tres àpats principals mentre que en l'última planta hi ha una moderna cafeteria per algunes de les activitats de després del sopar.
Hi ha l'opció d'habitació individual amb cambra de bany.

Activitats, esports i excursions

Els estudiants tenen una excursió tots els dissabtes i activitats totes les tardes i totes les nits així com una excursió de dia complet per setmana que es realitzen generalment els dissabtes.

El programa d'activitats se centra principalment a conèixer la ciutat, visitarem el Sony Center, el Mur de Berlín i la Porta de Brandenburg entre d'altres. També coneixerem la ciutat de Postdam o el camp de concentració de Sachsenhausen.

Preu del programa

20 LLIÇONS
2 setmanes1.950€
3 setmanes2.455€
4 setmanes2.955€
5 setmanes3.475€
6 setmanes4.030€
Setmana extra605€

*Suplement curs intensiu: 50€/setmana.
*Suplement habitació doble: 50€/setmana

El preu inclou:

  • Bitllet d'avió
  • Classes
  • Trasllats des de i cap a l'aeroport de Berlín
  • Material acadèmic
  • Allotjament en residència en habitació quàdruple en règim de pensió completa
  • Programa complet d'activitats i excursions
  • Targeta de transport local
  • Motxilla d'Enforex
  • Certificat d'assistència
  • Assegurança d'assistència i accidents

Otros cursos en Alemania

Contacta amb nosaltres