Cursos de francès a Leysin, Suïssa

LEYSIN I NEUCHÂTEL

Estudiar en Leysin

Leysin es troba a 1.264 metres d'altura sobre el nivell del mar en un lloc idíl·lic en el cor d'Europa. És una de les joies dels Alps del cantó de Vaud, en la Suïssa francesa i ha sabut combinar a la perfecció l'encant tradicional i la vibrant activitat d'un centre de vacances a l'estiu i d'estació d'esquí a l'hivern.

Neuchâtel, situada a la vora del llac. Neuchâtel, posseeix un dels passats més rics, tant culturals com arquitectònics de Suïssa, i per això alberga el museu més gran d'arqueologia del país. El seu centre històric, ple de carrers medievals, les muntanyes que l'envolten, amb cims de fins a 1.100 metres, i l'encant del seu llac és un reclam per estudiants de totes les edats. 

Edat dels participants

Leysin: de 10 a 16 anys
Neuchâtel: de 14 a 18 anys

Dates i durada dels cursos

Els estudiants poden incorporar-se al programa qualsevol diumenge entre el 22 de juny i el 3 d'agost. Tanca el 16 d'agost.
Arribada els diumenges i sortida els dissabtes.

Centres acadèmics

El programa de Leysin es duu a terme en les instal·lacions què en el seu moment van ser els hotels Mont-Blanc Palace (Grup 1) i Belvedere (Grup 2). Tots dos centres estan equipats amb modernes aules, auditori, sala d'ordinadors, sales d'estar, terrasses, cafeteries, discoteca i connexió Wi-Fi.

El centre acadèmic de Neuchâtel se situa a una distància molt curta de la ciutat, en les instal·lacions de l'hotel Eurotel, seu durant l'any del Swiss Education IHTTI Hotel Management. Ofereix als nostres alumnes àmplies aules, sala d'ordinadors i sales de descans, cafeteria, accés a gimnàs i Wi-Fi.

Classes

Tots els estudiants realitzaran una prova de nivell el primer dilluns de classe. Rebran 20 lliçons d'alemany*, francès o anglès. Leysin admet alumnes des de principiant fins a avançat.
Neuchâtel requereix que els alumnes tinguin ja amb un nivell intermedi. Cada lliçó equival a 45 minuts reals de classe. Els estudiants amb un nivell intermedi alt podran optar per afegir al seu curs el programa "Conversa", que inclou 2 lliçons setmanals orientades només a la conversa.
Solament disponible en Leysin del 13 de juliol al 9 d'agost.

Allotjament

Els estudiants s'allotgen en habitacions dobles amb cambra de bany privada. També hi ha la possibilitat d'allotjar-se en habitació individual o doble deluxe amb el suplement corresponent. El règim alimentari és de pensió completa per a tots els programes.

Activitats, esports i excursions

L'equip de monitors locals organitza diàriament un programa d'activitats variades després de les classes. A les nits els estudiants poden seguir practicant l'après en classe amb els seus companys en diferents activitats com ara barbacoes, cinema, disc, etc. Cada setmana hi ha una excursió de mig dia i els dissabtes una altra de dia complet a destinacions tan atractives com el castell de Chillon, el Museu Olímpic interactiu de Lausanne o a la ciutat de Ginebra entre unes altres.

Trasllats

Els trasllats inclosos en el preu contemplen l'arribada els diumenges entre les 10:00 i les 20:00 hores, i de sortida els dissabtes entre les 10:00 i les 20:00 hores

Preus

LEYSIN Ó NEUCHÂTEL
2 setmanes 2.345 €
3 setmanes 3.165 €
4 setmanes 4.030 €
Setmana extra 975 €

El preu inclou:

 • Trasllat des de i cap a l'aeroport de Ginebra
 • Curs seleccionat i classes
 • Material acadèmic
 • Allotjament en residència en règim de pensió completa
 • Programa complet d'activitats i excursions
 • Una excursió de mig dia i una de dia complet per setmana
 • Assegurança d'assistència i accidents
 • Assistència de monitor espanyol
 • Tramitació i gestió del programa
 • Certificat d'assistència al programa
 • Motxilla d'Enforex
Opcional
 • Curs de Conversa 100 €/setmana
 • Habitació doble deluxe 80 €/setmana
 • Habitació individual 80 €/setmana
 • Habitació individual deluxe 160 €/setmana

**D'acord amb l'establert per les companyies aèries els menors de 13 anys hauran de realitzar un pagament addicional de 100 € en concepte d'acompanyant en l'avió a pagar a la companyia aèria.

Altres destinacions a Suïssa

Contacta amb nosaltres