Campaments d'estiu a Canadà (Swallowdale)

CAMP CANADENC - SWALLOWDALE
(AMB O SENSE CLASSES D'ANGLÈS)

Campamentos en Canadá

Els campaments canadencs són sense cap dubte, els campaments de major reputació a escala mundial. Concebuts per a alumnes canadencs que desitgen gaudir de les seves vacances en entorns envoltats d'una increïble naturalesa mentre practiquen variats esports, des de fa anys van obrir les seves portes a estudiants internacionals que desitgen la plena immersió en l'idioma.

Edat dels participants

 • De 7 a 16 anys

Dates i durada dels cursos

La durada mínima és de 2 setmanes i la màxima de 4.
Dates de començament: 29 de juny, 6, 13, 20 i 27 de juliol.
Arribada en diumenge i sortida en dissabte
Tanca el 9 d'agost.

El Campament

Imagina passar l'estiu navegant en veler, canoa o caiac en un bell llac a Muskoka, fent ciclisme de muntanya en les senderes del bosc o cantant cançons al voltant d'una fogata… això i molt més està en Swallowdale. Des de 1943 aquest campament rep alumnes en les seves més de 30 hectàrees de boscos i pujols al costat del llac Fairy. Se situa a 3 hores al nord de Toronto. El programa està organitzat per una de les organitzacions canadenques de major prestigi. Els alumnes que assisteixin al programa gaudiran d'àmplies cabanyes, menjador, àrees comunes, salons d'art, taller de treballs manuals en fusta, camps d'esport i tiro amb arc, pistes de tennis i bàsquet, el seu propi moll amb una extensa platja per nedar, navegar en pot, canoa o caiac…

PROGRAMA

Programa general:els alumnes realitzaran diàriament 5 diferents períodes d'activitats. Cada activitat té una hora de durada i es realitzen en blocs d'una setmana per assegurar un sòlid desenvolupament de la mateixa.

Programa combinat:l'estudiant diàriament realitzarà 3 períodes d'activitats més 2 períodes de classes d'anglès general segons el campament. Cada activitat té una hora de durada i cada classe d'anglès és de 60 minuts. L'alumne rebrà les classes en grups de no més de 15 participants i el seu nivell d'anglès serà determinat mitjançant una prova de nivell.

Allotjament

L'allotjament en aquest campament és en típiques cabanyes que alberguen de 8 a 12 alumnes. Cada cabanya té bany i lavabo encara que hi ha banys i dutxes addicionals a l'àrea central del campament. El règim alimentari és de pensió completa i inclou el berenar a les tardes.

Activitats, esports i excursions

Els alumnes podran optar per un variadíssim programa esportiu com pot ser bàsquet, ciclisme de muntanya, futbol, tennis, caiac, natació, navegar en veler o surf de vela. A més existeixen activitats diàries d'especialització com ara arts i treballs manuals, treballs en fusta, arts i artesania o art dramàtic. El programa inclou un dia de compres en Hunstville en Swallowdale.

Monitors i trasllats

Els alumnes estaran acompanyats en tot moment per un monitor local, ja que aquests resideixen junt amb els alumnes. Els monitors locals rebran els alumnes a la seva arribada a l'aeroport igual que els assistiran el dia del seu retorn.

Preus

2 Setmanes 3 Setmanes 4 Setmanes
SWALLOWDALE 2.295 €3.085 €3.755 €

Els preus inclouen:

 • Trasllats des de i cap a l'aeroport
 • Allotjament en règim de pensió completa
 • 5 períodes d'instrucció d'esports/activitats diàries o 3 períodes d'instrucció + 2 hores d'anglès
 • Excursió d'un dia de compres
 • Assegurança d'assistència i accidents
 • Assistència de monitors locals
 • Certificat del curs
 • Tramitació i gestió del programa
 • Motxilla d'Enforex
 • Certificat final

Opcional:
Excursió a Canada´s Wonderland, viatge en vaixell pel Llac Ontario, Cascades del Niàgara i ràfting en el Riu Ottawa

SOL•LICITI INFORMACIÓ SOBRE EL PROGRAMA D'"ENTRENAMENT DE LIDERATGE"

Altres destinacions a Canadà

Contacta amb nosaltres