Curso d'anglès per a joves a Toronto (Programa residencial)

TORONTO (Programa Residencial)

Estudiar a Toronto

Sense ser la capital de Canadà és, no obstant això, la ciutat més emblemàtica i visitada del país. La seva càlida benvinguda a persones de qualsevol nacionalitat gràcies al caràcter afable dels seus ciutadans l'ha convertit en una de les ciutats més multiculturals del món, on els estudiants poden passejar des de típics barris canadencs com Annex, Beach o Rosedale, a barris internacionals com Chinatown, Little Italy, Little Portugal, Korean Town o Greektown, entre d'altres. Durant els mesos d'estiu els alumnes podran gaudir d'una de les ciutats més vibrants del món.

Edat dels participants

De 13 a 17 anys

Dates i durada dels cursos

L'alumne pot incorporar-se qualsevol diumenge comprès entre el 29 de juny i el 3 d'agost. Arribada els diumenges i sortida els dissabtes.

Centre acadèmic

El programa té lloc a una de les universitats més prestigioses de la ciutat de Toronto, situada al centre de la ciutat, molt prop de les concorregudes i conegudes Bloor Street i Yonge Street. El campus ofereix als nostres alumnes una tranquil·la atmosfera on trobaran àmplies aules, sales de descans i un ampli menjador. A uns metres del campus es troba el centre esportiu on es realitzaran algunes de les activitats.

Classes

El programa inclou 20 lliçons setmanals en grups internacionals. Cada estudiant serà situat en el nivell corresponent una vegada realitzi la prova de nivell obligatòria el primer dia de classe. Cada lliçó equival a 45 minuts reals de classe. Els alumnes que ho desitgin podran realitzar el curs intensiu que inclou un total de 25 lliçons setmanals, de les quals 20 es reben al matí i les 5 restants dues tardes per setmana.

Allotjament

L'estudiant s'allotjarà al campus universitari en règim de pensió completa. Les habitacions són dobles amb bany privat. Els monitors locals s'allotgen en la mateixa residència que els alumnes pel que la supervisió és de 24 hores al dia.

Activitats, esports i excursions

Els alumnes gaudiran d'un animat i entretingut programa d'activitats tant culturals com esportives. Cada setmana es realitzaran activitats culturals a destinacions com el Museu Real de Ontario, la Galeria d'Art de Ontario, el Museu Gardiner, o com alguns dels famosos festivals que durant els mesos de juliol i agost tenen lloc en la ciutat. S'inclou també una excursió de mig dia a les atraccions més emblemàtiques de la ciutat, com són la Torre CN, el Harbourfront, o l'assistència a un partit de beisbol dels Blue Jays. Com a excursions de dia complet, els alumnes gaudiran de les cascades del Niàgara amb passeig amb vaixell inclòs, el parc d'atraccions Wonderland, Wasaba Beach o Canadian Experience com a exemple de les que es poden realitzar. I per a aquells que desitgen un programa molt actiu, l'escola també ofereix excursions i activitats opcionals, com poden ser: mini-golf, visita al Zoo de Toronto, Laser Quest, assistència a un partit d'hoquei…

Monitors

A la seva arribada a l'aeroport l'alumne serà rebut per un monitor local. Des d'aquest moment l'alumne estarà dirigit i supervisat per monitors locals. Així mateix, el dia de retorn els monitors locals l'assistiran fins al seu embarcament.

Preus

2 setmanes 3 setmanes 4 setmanes
20 hores2.260 €2.990 €3.765 €
25 hores2.330 €3.170 €4.005 €

Els preus inclouen:

 • Trasllats des de i cap a l'aeroport
 • Curs d'anglès
 • Allotjament en residència en règim de pensió completa
 • Material acadèmic
 • Programa complet d'activitats
 • Assegurança d'assistència i accidents
 • Assistència de monitor local
 • Certificat del curs
 • Tramitació i gestió del programa
 • Motxilla d'Enforex 

Opcional :

 • Dia extra: 115 €

No inclou:

 • Bitllet d'avió

Altres destinacions a Canadà

Contacta amb nosaltres