Programa Integració High School Canadà

INTEGRACIÓ EN HIGH SCHOOL (CANADÀ)

Integració High School

Què millor manera d'aprendre l'idioma que realitzar una plena immersió com ofereix aquest programa! El programa d'"Integració en High School" permet una immersió total en la llengua anglesa, ja que els nostres alumnes assistiran al col·legi com si  es tractés d'un alumne més durant el període de temps que hagin seleccionat. El valor d'aquest programa radica no solament en l'aprenentatge de l'idioma, sinó també en l'ampliació dels seus coneixements globals aportats mitjançant l'estudi de diferents assignatures en un dels millors sistemes educatius del món.

Barrie (Ontario): amb una població de 136.000 habitants i situada a una hora al nord de la ciutat de Toronto, és una destinació perfecta per aquesta modalitat de programa on els nostres alumnes viuran en una tranquil·la i típica ciutat canadenca.

Langley (British Columbia): situada a només 45 minuts de Vancouver, és una localitat ideal per aquells estudiants que busquen una total immersió en la cultura canadenca. És una comunitat amistosa, amb un ambient de ciutat petita i un esperit comunitari gran.

Edat dels participants

De 12 a 17 anys

Data i durada dels cursos

De 4 a 16 setmanes.
El programa pot desenvolupar-se entre els mesos de setembre a juny.

Centres acadèmics

El programa té lloc en diferents col·legis públics d'ambdues localitats, seleccionats per l'alt valor del seu ensenyament. En la localitat de Barrie, l'alumne serà situat en un dels 5 col·legis seleccionats segons el seu perfil; en Langley serà situat en un dels 12 col·legis ja seleccionats.

Programa

Durant el període en el qual es desenvolupa el programa, el nostre estudiant serà un alumne més del col·legi i assistirà a les classes del seu grau corresponent. De dilluns a divendres participarà en totes les classes*, així com en el programa esportiu que s'inclogui. Els estudiants que desitgin cursar aquest programa hauran de tenir un nivell intermedi d'anglès com a mínim. Els caps de setmana, l'estudiant participarà en les activitats organitzades per la família canadenca, com un membre més. Les classes poden ser de literatura, llengua anglesa, història, geografia, matemàtiques, física, química…

Allotjament

L'alumne s'allotjarà en una família amfitriona on serà un membre més d'ella. L'estudiant compartirà l'habitació amb un altre estudiant internacional, amb un dels fills/as de la família, o bé disposarà d'habitació individual, en règim de pensió completa. En la família s'allotjarà un únic estudiant hispanoparlant.
Normalment, l'alumne es desplaçarà caminant, però si no fos el cas, la família s'encarregaria del trasllat o bé anirien en la ruta escolar. Excepcionalment, alguns alumnes podrien haver de desplaçar-se amb autobús públic, i en aquest cas la Targeta de transport local no estaria inclosa en el preu del programa.

Coordinadors locals

Perquè l'estudiant se senti sempre segur, el programa compta amb un coordinador local que supervisa i ajuda a l'estudiant durant tota l'estada. L'estudiant disposarà a més d'un telèfon d'assistència operatiu les 24 hores del dia.

Preus

BarrieLangley
4 setmanes 2.755 €*
6 setmanes 3.665 €*
8 setmanes 4.615 €*
10 setmanes 5.515 €*
12 setmanes 6.425 €6.240 €
14setmanes 7.525 €*
16 setmanes 8.745 €*


El preu inclou:

  • Trasllats des de i cap a l'aeroport
  • Assistència al col·legi anglès
  • Allotjament en família en règim de pensió completa
  • Matriculació en el col·legi anglès
  • Assegurança d'assistència i accidents
  • Assistència d'organitzadors locals
  • Certificat del curs
  • Tramitació i gestió del programa
  • Motxilla d'Enforex 

El preu no inclou:

  • Bitllet d'avió

Altres destinacions a Canadà

Contacta amb nosaltres