Curs d'anglès a la Universitat de Yale

YALE UNIVERSITY – GEORGETOWN UNIVERSITY

Estudiar en San Diego

Yale University, fundada en 1701 i Georgetown University, fundada en 1789, són dues de les universitats més prestigioses, no solament dels Estats Units, sinó també a escala mundial. En elles s'han format diversos presidents nacionals i internacionals, així com premis Nobel, científics de prestigi mundial, directors de les més conegudes empreses, i membres de diferents monarquies.
Yale es localitza a ciutat de New Haven, a l'estat de Connecticut, a només una hora i mitja de Nova York. Georgetown University està situada a la capital dels Estats Units, a Washington D.C. Sense gènere de dubte, una incomparable experiència a l'abast dels nostres alumnes.

Edat dels participants

De 14 a 17 anys

Dates i durada dels cursos

2, 3 o 4 setmanes

 • Yale: 29 de juny; 6, 13, 20 i 27 de juliol. Tanca el 9 d'agost
 • Georgetown: 29 de juny; 6, 13 i 20 de juliol. Tanca el 3 d'agost

Centre acadèmic

Des de fa 30 anys l'escola, de reconegut prestigi, imparteix classes d'anglès a estudiants de més de 50 nacionalitats. El programa té lloc dins dels campus, per la qual cosa els nostres alumnes viuran una experiència única en poder gaudir de l'ambient universitari de dues de les universitats més reconegudes dels Estats Units.

Classes

El programa inclou 21 lliçons setmanals en grups internacionals de dilluns a divendres, distribuïdes en 18 lliçons d'anglès general pels matins més 3 sessions de workshop els dimarts i els dijous a les tardes. Cada estudiant serà situat en el nivell corresponent una vegada realitzi la prova de nivell el primer dia de curs. Cada lliçó equival a 45 minuts reals de classe. El nombre màxim d'alumnes per classe és de 8.

Allotjament

Els alumnes s'allotjaran en les residències dels mateixos campus universitaris, en habitacions dobles amb banys compartits i en règim de pensió completa. Els monitors locals s'allotgen en les mateixes residències on estan els alumnes, per la qual cosa la supervisió és de 24 hores al dia.

Activitats i excursions

El programa inclou, de dilluns a dissabte, un complet programa d'activitats com ara visites a la ciutat de New Haven o Washington D.C. (segons el programa escollit), així com una proposta variada d'activitats esportives i lúdiques, totes elles supervisades i en companyia dels monitors locals. Els diumenges els alumnes podran optar entre diverses propostes realitzades pels monitors locals i a desenvolupar dins del mateix campus. Cada programa inclou activitats totes les tardes i una excursió de dia complet per setmana que es realitza els dissabtes.

Trasllats

Els estudiants tenen el trasllat inclòs des de i cap a l'aeroport JFK de Nova York per al curs en Yale, o des de i cap a l'aeroport de Washington D.C. per al programa a Georgetown. El trasllat serà col·lectiu, ja que l'escola agruparà als estudiants que arribin en horaris similars.

Monitors i informació

Els estudiants en tot moment estan acompanyats per monitors locals.

Preu

2 setmanes 3 setmanes 4 setmanes
Yale 3.010 €4.015 €4.995 €
Georgetown2.525 €3.425 €4.330 €

El preu inclou

 • Trasllats des de i cap a l'aeroport
 • 18 lliçons setmanals de classe
 • Allotjament en campus en règim de pensió completa.
 • Material acadèmic
 • Programa complet d'activitats i esports
 • Assegurança d'assistència i accidents
 • Motxilla d'Enforex 
 • Assistència de monitors locals en tot moment
 • Certificat del curs
 • Tramitació i gestió del programa

Altres destinacions als Estats Units

Contacta amb nosaltres