Cursos d'anglès d'estiu a Medford

MEDFORD - BOSTON

Estudiar a Medford Medford és un històric i tranquil barri residencial situat a la vora del riu “Mystic River” i a uns 8 quilòmetres al nord-oest del centre de la ciutat de Boston. Té una excel•lent comunicació tant amb tren com amb autobús amb el centre de Boston, la qual cosa permet a l'estudiant gaudir d'una de les ciutats més vibrants dels Estats Units mentre estudia en una de les àrees més tranquil•les i de major tradició de la costa est.

Edat dels participants

High School Program: De 15 a 17 anys. 
English Today: De 17 anys en endavant

Data i durada dels cursos

High School Program: 3 setmanes del 13 de juliol a l'1 d'agost.
English Today: 4 setmanes del 13 juliol al 8 d'agost / 6 setmanes del 29 del juny al 8 d'agost. 
Arribada els dissabtes o diumenges i sortida els dissabtes.

Preparació TOEFL

Els alumnes que realitzin el programa intensiu tenen l'opció de preparar-se i examinar-se del TOEFL (Test of English as a Foreign Language). La taxa de l'examen s'abonarà directament a l'escola.

Centre acadèmic

El programa ho imparteix la prestigiosa Universitat de Tufts. Fundada en 1852, aquesta universitat es consagra com la segona institució més antiga de l'àrea de Boston, i és reconeguda com una de les prestigioses universitats dels EUA. Les oportunitats que ofereix la universitat als estudiants van més enllà de les classes i són il·limitades: aules, dormitoris, gimnàs, piscina, sala d'ordinadors, laboratori d'idiomes, cinema, teatres, etc.

Classes

El primer dia de classe tots els estudiants realitzaran una prova de nivell tant escrita com oral per determinar el grup corresponent. De dilluns a divendres, els estudiants rebran 15 hores setmanals en grups internacionals de màxim 14 alumnes.

Al programa de 3 i 4 setmanes hi ha l'opció de rebre 25 hores setmanals. Aquestes 10 hores addicionals s'impartiran 4 tardes per setmana en horari de 14.00 hores a 16.00 hores. El curs intensiu començarà a partir del dia 14 de juliol.

Allotjament

Els estudiants s'allotjaran en residències universitàries situades dins del campus a escassos minuts de les aules on reben les classes. Les habitacions es comparteixen entre dos estudiants de diferent nacionalitat i el règim és de pensió completa. Hi ha l'opció d'habitació individual pagant un suplement.

Activitats i esports

El staff de la universitat ofereix un variat programa d'activitats i esports opcionals als seus alumnes. Igualment els estudiants poden fer ús de les instal·lacions esportives i acadèmiques de la universitat.

El programa inclou el que denominen com “Discover America”, que es realitza els dimecres a la tarda i que, a través de visites a monuments i institucions públiques de la ciutat de Boston, permetrà als alumnes conèixer més sobre la cultura americana. A més, el programa inclou un variat programa d'activitats culturals, moltes de les quals estan incloses en el preu.

Monitors i informació

Durant tot el programa els estudiants tenen supervisió i suport dels monitors locals.

Preus

HIGH SCHOOLENGLISH TODAY
15 hores 25 hores 15 hores 25 hores
3 setmanes 2.365 €2.610 €**
4 setmanes **3.435 €3.880 €
6 setmanes **4.415 €4.860 €

El preu inclou:

  • 15 o 25 hores setmanals de classe
  • Trasllats des de i cap a l'aeroport
  • Allotjament en el campus en règim de pensió completa
  • Ús de les instal·lacions de la universitat
  • Assegurança d'assistència i accidents
  • Algunes activitats extra-acadèmiques
  • Certificat del curs
  • Tramitació i gestió del programa
  • Motxilla d'Enforex 

Altres destinacions als Estats Units

Contacta amb nosaltres