Curs d'anglès a Nova York

NOVA YORK

Estudiar a Nova York

La Gran Poma, la ciutat que mai dorm, la capital de món o simplement Nova York. La ciutat de Nova York és la ciutat més poblada de l'Estat de Nova York i dels Estats Units d'Amèrica. És el centre de l'àrea metropolitana de Nova York, la qual està entre les aglomeracions urbanes més grans del món. Durant més d'un segle, ha estat un dels principals centres mundials de comerç i finances. Nova York està considerada com una ciutat global, donades les seves influències a escala mundial en els mitjans de comunicació, política, educació, entreteniment i moda. La influència artística i cultural de la ciutat és de les més fortes del país. A més, en ella es troba la seu central de l'Organització de les Nacions Unides, la qual cosa la converteix en un important punt de les relacions internacionals. La ciutat es compon de cinc boroughs (districtes), cadascun dels quals coincideix amb un comtat: Bronx, Brooklyn, Manhattan, Queens i Staten Island.

Edat dels participants

De 13 a 18 anys

Dates i durada dels cursos

Cursos de 2 a 4 setmanes segons elecció.
Sortida i tornada amb monitor espanyol: del 2 de juliol al 24 de juliol.
Dates de començament per a individuals: 2 de juliol i 16 de juliol.

Centre acadèmic

El programa es desenvolupa en el la Universitat de Fordham en el campus de Rose Hill. Aquesta universitat privada es troba a 25 quilòmetres del centre de Manhattan. Ofereix als nostres estudiants un impressionant campus amb extenses zones verdes i les més modernes instal·lacions: àmplies aules, còmodes habitacions, piscina, sala d'ordinadors, biblioteca, llibreria, instal·lacions esportives, sala de televisió i accés a Wi-Fi en tot el campus. El zoo de Nova York i el Jardí Botànic es troben a una curta distància a peu.

Classes

El primer dia tots els estudiants realitzaran una prova de nivell per determinar el grup que els correspon. De dilluns a divendres s'imparteixen 20 lliçons setmanals en grups internacionals. Cada lliçó equival a 45 minuts reals de classe.

Allotjament

Els estudiants s'allotgen al campus mateix en règim de pensió completa. El complex residencial consta de 88 apartaments cadascun dels quals inclou de 2 a 5 habitacions dobles o individuals i totes elles amb cambra de bany privada. Cada apartament disposa a més de sala d'estar i una petita cuina. L'edifici disposa de sala de bugaderia i l'escola proporciona als alumnes llençols i tovalloles. Els monitors s'allotgen en el mateix complex residencial que els alumnes.

Activitats i Esports

El programa inclou un variat i complet programa d'activitats tant després de les classes com després del sopar. Els estudiants setmanalment realitzen 3 excursions de mig dia i una excursió de dia complet el que permetrà als alumnes visitar els edificis i zones més emblemàtiques de Nova York: Times Square, Empire State Building, SoHo, la 5na Avinguda, Central Park, Coney Island.. i a més totes les nits després del sopar hi ha un amè programa que inclou la cerca del tresor, cinema, guerra d'estrelles

Monitors i informació

Los estudiantes en todo momento están acompañados por monitores españoles en todo momento. Si el programa se realiza fuera de las fechas del grupo los estudiantes estarán bajo supervisión directa de los monitores locales.

Preu

NOVAYORK
2 setmanes 2.075 €
3 setmanes 3.115 € + taxes aèries**
4 setmanes 3.695 €

*Taxes aèries: 371€ aproximadament

El preu inclou

 • 20 lliçons setmanals de classe
 • Bitllet d'avió d'anada i tornada en vol regular per al programa de 3 setmanes.
 • Allotjament en el campus en règim de pensió completa
 • Trasllats des de i cap a l'aeroport
 • Material acadèmic
 • Ús de les instal·lacions de la universitat
 • Programa d'activitats diàries
 • Entrades a les atraccions i museus.
 • Assegurança d'assistència i accidents
 • Certificat del curs
 • Tramitació i gestió del programa
 • Motxilla d'Enforex 

Opcional

 • Excursió de dia complet a Filadèlfia 110 €/aprox.
 • Assistència a una obra de Broadway i a un partit de beisbol 120 €

Altres destinacions als Estats Units

Contacta amb nosaltres