Curs d'anglès a Stonehouse, Anglaterra

STONEHOUSE

Estudiar a Stonehouse

Stonehouse, al Comtat de Gloucestershire és una petita i tranquil·la ciutat situada al nord-oest de Londres i solament a 64 quilòmetres de Stratford-upon-Avon i 80 quilòmetres de Bath. Stonehouse ja va ser esmentada en el llibre Domesday de 1086, quan Guillem el Conqueridor va ordenar que s'edités un llibre per conèixer el valor fiscal del Regne. Avui dia aquesta tranquil·la ciutat d'aproximadament 8.000 habitants és un enclavament perfecte perquè els estudiants aprenguin anglès en un entorn molt segur.

Edat dels participants

De 8 a 16 anys, dividits en dos grups d'edats, de 8 a 11 anys i de 12 a 16 anys

Data i durada dels cursos

Del 2 de Julio al 23 de Julio (3 setmanes )

Centre acadèmic

El programa té lloc en Wycliffe College, un dels col·legis residencials més imponents de la regió. Fundat en 1882 s'ha anat adaptant al pas dels temps i actualment ofereix unes modernes i renovades instal·lacions com ara àmplies aules, lluminoses habitacions, menjadors, piscina coberta, pistes de tennis, poliesportiu cobert, teatre i camps d'esport a l'aire lliure.

Classes

Les classes tenen lloc en el col·legi i l'alumne podrà optar:

 • Anglès general: 15 hores setmanals de dilluns a divendres de 09:00 a.m. a 12:30 p.m.
 • Anglès intensiu: 23 hores setmanals de dilluns a divendres de 09:00 a 12:30 i 4 tardes per setmana de 14:00 a 16:00 hores

Tots els estudiants realitzaran el primer dia una prova de nivell obligatòria que determinarà el nivell de coneixement de l'idioma de cada alumne. El nombre màxim d'alumnes per classe és de 15. Els estudiants que optin per l'opció equitació o tennis no podran curses el programa intensiu, ja que l'esport seleccionat tindrà lloc 3 tardes per setmana de 14:00 a 16:00 hores.

Allotjament

El col·legi es divideix en dos edificis cadascun dels quals inclou aules, dormitoris i menjadors pel que els alumnes seran situats en un edifici o un altre en funció de grup d'edat. Els estudiants de 8 a 11 anys residiran en habitacions de 3 a 7 alumnes (la ubicació la realitza la mateixa escola) i els alumnes de 12 a 16 anys generalment en habitacions dobles o triples, encara que algunes habitacions poden allotjar fins a un màxim de 5 alumnes. En tots dos casos els banys són compartits.

El règim alimentari és de pensió completa cada dia de la setmana.

Activitats, esports i excursions

El programa inclou una excursió de dia complet i una excursió de mig dia a la setmana, la qual inclou visites a les destinacions més destacades com Londres, Bristol, Cheltenham, Strafford –Uppon-Avon, Bath… També consta d'un programa complet d'activitats diürnes esportives i culturals i un programa complet d'activitats de tarda com ara: cinema, karaoke, discoteca, jocs, treballs manuals, etc.7 dies a la setmana

Monitors i informació

Els estudiants en tot moment estan acompanyats per monitor/ a espanyol així com per monitors nadius.

Preu

GENERALINTENSIU+TENNISEQUITACIÓ
3 setmanes 2.665 €2.830 €2.815 €2.815 €


El preu inclou

 • Bitllet d'avió d'anada i tornada
 • Trasllats des de i cap a l'aeroport
 • 15 o 23 hores setmanals de classe
 • Allotjament en residència en règim de pensió completa
 • Material acadèmic
 • Assegurança d'assistència i accidents
 • Programa complet d'activitats, esports i excursions
 • Assistència de monitors en tot moment
 • Certificat del curs
 • Tramitació i gestió del programa
 • Motxilla d'Enforex 

Altres destinacions a Anglaterra

Contacta amb nosaltres