Aprendre anglès a Oxford

OXFORD

Estudiar a Oxford

Situada al comtat d'Oxfordshire, aquesta ciutat és la llar de la Universitat d'Oxford, la més antiga al món anglòfon. Els jardins botànics de la universitat i el Museu Ashmolean són els més antics de Gran Bretanya. La històrica ciutat d'Oxford és mundialment coneguda pels seus impressionants “colleges” i per la seva excel•lent reputació en l'ensenyament. La combinació d'història, bella arquitectura, vida estudiantil, atraccions turístiques, museus i modernes infraestructures, fan d'Oxford la destinació ideal per aprendre anglès, així com per conèixer la seva cultura.

Edat dels participants

De 14 a 17 anys

Dates i durada dels cursos

Del 2 al 23 de juliol
3 setmanes

Centre acadèmic

Oxford Brookes és una moderna universitat, situada a la bellíssima àrea residencial de Headington, a 20 minuts caminant del centre d'Oxford. Oxford Brookes University és famosa pel seu alt nivell educatiu, i és una de les millors universitats en l'actual rànquing a Gran Bretanya. El seu espectacular campus ofereix tota classe d'equipaments, tant esportius com a socials; l'ambient ideal per realitzar un curs d'anglès.

Classes

El programa inclou 20 lliçons (17,5 hores) setmanals en grups internacionals. Cada estudiant serà situat en el nivell corresponent una vegada realitzada la prova de nivell. El nombre màxim de participants per classe és de 15 alumnes. Les classes tenen horari en ziga-zaga.

Examen Trinity College

Els estudiants que ho desitgin podran presentar-se a l'examen Trinity College. Aquest examen és opcional, per la qual cosa la taxa del mateix no està inclosa en el preu del programa. S'admetran inscripcions fins al 15 de maig.

Allotjament

Els estudiants s'allotjaran al campus universitari, en habitacions individuals amb bany compartit. En el menjador del campus els nostres alumnes rebran els seus 3 àpats diaris, a excepció del dia en el qual realitzin l'excursió de dia complet, perquè se'ls proporcionarà un “packed lunch”, i els diumenges, en què rebran un brunch.

Activitats, esports i excursions

El programa inclou dues tardes per setmana a Oxford, visitant alguns dels seus colleges més emblemàtics, com Christ Church o Divinity School, així com 3 excursions. Així mateix s'inclou un variat i entretingut programa després de les classes en els dies que no tenen visita cultural fora del campus, i un animat programa després del sopar: esports, tallers, competicions, concursos internacionals, discoteques…

Monitors i informació

El grup que surt de l'aeroport de Barajas anirà acompanyat en tot moment per un monitor/a espanyol/a d'Enforex, que romandrà durant tota l'estada a Anglaterra i que tornarà amb el grup a Madrid.

Preus

Residència
3 setmanes 2.810€

El preu inclou:

  • Bitllet d'avió  d'anada i tornada
  • Trasllats des de i cap a l'aeroport
  • 20 lliçons setmanals de classe
  • Allotjament en residència en règim de pensió completa
  • Material acadèmic
  • Assegurança d'assistència i accidents
  • Programa complet d'activitats, esports i excursions
  • Assistència de monitors en tot moment
  • Certificat del curs
  • Tramitació i gestió del programa

Altres destinacions a Anglaterra

Contacta amb nosaltres