Malta - Programa per a famílies

PROGRAMA PER A FAMÍLIES A MALTA

Estudia a Malta

La situació de Malta en el centre del Mediterrani fa que sigui el lloc idoni per estudiar anglès durant tot l'any. Forma part d'un arxipèlag de tres illes junt amb Gozo i Comino, de les quals Malta és la més important. A causa de la seva estratègica situació, Malta ha estat ocupada per fenicis, romans, àrabs, els Cavallers de l'Orde de Sant Joan, francesos i anglesos i tots ells han deixat la seva petjada a l'illa.

Malta va ser colònia anglesa de 1814 fins que es va independitzar en 1964. Encara que predomini la cultura mediterrània, els 150 anys d'ocupació anglesa han marcat intensament el país i el seu idioma.  L'anglès és una de les dues llengües oficials a Malta, els maltesos condueixen per l'esquerra i els agrada gaudir d'un esmorzar típicament anglès. També el periòdic més important es publica en anglès.

Sense cap dubte Malta és una destinació perfecta per a famílies, ja que ofereix una combinació estupenda de bon temps, mar, activitats i anglès.

Edat dels participants

Nens grup 1: de 7 a 13 anys
Nens grup 2: de 13 a 17 anys
Adults: de 18 anys en endavant

Data i durada dels cursos

El programa pot desenvolupar-se qualsevol setmana  entre el 16 de juny i el 29 d'agost. L'arribada serà els diumenges i la sortida els dissabtes, no obstant això, l'escola és flexible amb les dates d'arribada i sortida i permet afegir, en el cas de ser necessari, nits extra que repercuten en la despesa de l'alumne

Centres acadèmics

Aquest programa està dissenyat per a famílies que desitgin passar unes setmanes aprenent anglès mentre gaudeixen de les seves vacances.
L'escola disposa de 3 centres acadèmics: un centre per a nens de 7 a 13 anys, un centre per a joves de 13 a 17 anys, i un centre per a adults a partir de 18 anys; pel que tots els membres d'una família poden gaudir junts d'aquest programa mentre que cadascun acudeix al centre que li correspon per edat.
Tots els participants acudiran als matins junts al centre acadèmic d'adults, ja que des d'allí sortiran els autobusos als centres de nens o joves.

Classes

Els estudiants adults podran optar entre una gran varietat de programes lingüístics que inclouen des d'anglès general amb 20 o 30 lliçons setmanals fins a programes de mini grup amb un màxim de 6 participants per classe.

Els programes de nens i de joves inclouen un total de 20 lliçons setmanals distribuïdes en 4 lliçons diàries de dilluns a divendres i en classes de matí.

Tots els participants realitzaran de forma obligatòria una prova d'anglès el primer dia per determinar el nivell d'anglès de cadascun.

Allotjament

L'escola gestiona apartaments en diferents àrees properes a l'escola. Els apartaments estan totalment moblats i equipats i el nombre d'habitacions dependrà del nombre de participants. La majoria d'ells compten amb piscina privada per a ús del bloc.

Activitats i esports

Els programes per a nens i joves ofereixen l'opció d'incloure un variat programa d'activitats per gaudir amb altres alumnes internacionals que realitzin el mateix programa o bé es pot triar l'opció de "només classes" si desitgen assistir únicament a les classes i tenir les tardes lliures.

No obstant això, l'escola ofereix un variat programa d'activitats que inclouen visites als llocs més emblemàtics de l'illa així com opcions esportives com ara submarinisme o vela.

Els estudiants abonaran a l'escola directament el cost de les activitats no incloses en el preu.

Preus

*Consultar pressupost depenent del nombre de membres de la família

El preu inclou:

  • Classes segons el programa
  • Allotjament en apartament
  • Material acadèmic
  • Dinar de dilluns a divendres als programes de 7 a 17 anys
  • Ús de les instal·lacions dels centres acadèmics
  • Assegurança d'assistència i accidents
  • Trasllat des de i cap a l'aeroport
  • Trasllats des de i cap al programa des de l'escola d'adults per als programes de nens i joves
  • Certificat del curs
  • Tramitació i gestió del programa
Contacta amb nosaltres