Cursos de xinès a Pequin, Xina

Sobre Pequin, Xina

Pequin, Xina

Beijing o Pequín, amb més de 17 milions d'habitants, és la capital de República Popular Xina, la seu del Comitè Central del Partit Comunista de Xina i la del Govern Popular Central de Xina. 
És el centre polític, econòmic, cultural i de comunicacions del país, així com el d'intercanvis internacionals. A més, Pequín està dotada d'un ampli patrimoni cultural a causa de la seva llarga història. 
A Pequín hi ha nombroses universitats. Les més famoses són la Universitat de Pequín, la Universitat d'Estudis Forans i la Universitat Popular de Xina, entre altres. Els pequinesos parlen el dialecte pequinès del mandarí.
“La Gran Muralla Xina”, una de les meravelles del món, i l'única estructura feta per l'home que pot ser vista des de l'espai, s'estén sobre centenars milers de milles des de Pequín fins a les profunditats del Desert de Gobi.
En el cor de la ciutat descansa “La Ciutat Prohibida”, el més esplèndid de tots els palaus imperials del món; i just darrere es troba “El Temple del Cel”, que era el lloc de culte per als emperadors de diverses dinasties i la llar d'algunes de les millors construccions arquitectòniques de Xina.

Centre acadèmic

L'escola està situada en el centre de Pequín, al Xina Central Place. Molt a prop està el metro, hotels, restaurants, botigues i bars. L'escola està en un edifici d'oficines de luxe, amb cafeteries i restaurants. Consta de lluminoses aules, facilitats multimèdia, ordinadors per navegar gratuïtament per Internet i sala d'estudiants on gaudir d'un cafè o del tradicional te xinès.

Cursos de xinès a Pequín, Xina

Xinès conversacional (mandarí)

 • Classes: 20 lliçons de 50 minuts
 • Durada dels cursos: de 2 a 52 setmanes
 • Nivells: de principiant a avançat
 • Alumnes per classe: màxim 12
 • Edat mínima: 16 anys

Xinès intensiu (mandarí)

 • Classes: 20 lliçons de 50 minuts
 • Durada dels cursos: de 2 a 52 setmanes
 • Nivells: de principiant a avançat
 • Alumnes per classe: màxim 12
 • Edat mínima: 16 anys

Xinès Combinat

 • Classes:  20 o 30 lliçons de xinès general + 5 classes particulars.
 • Nivells: de principiant a avançat
 • Detalls: igual que el curs de xinès general

Allotjament

Famílies
Per a aquells estudiants que desitgin practicar l'idioma en un ambient relaxat i espontani alhora que conèixer la forma de vida i cultura xinesa. Els estudiants disposen d'habitació individual i mitja pensió cada dia de la setmana, a més poden fer ús de la cuina i rentadora. Es troben de 30 a 45 minuts de l'escola en transport públic.
Apartament compartit
Apartaments per a dos estudiants en edificis residencials. Els estudiants tenen la seva pròpia habitació i comparteixen el bany i la cuina amb altres estudiants. Es proporcionen llençols i tovalloles. Accés a Internet gratuït, telèfon amb trucades locals gratis, televisió, aire condicionat i escalfador a cada habitació. La neteja es realitza dos dies per setmana. No inclou àpats. La distància a l'escola és de 30 minuts caminant.
Apartament privat
Apartaments recentment reformats amb accés gratuït a Internet, trucades locals gratuïtes, aire condicionat i escalfador, televisió, rentadora, frigorífic, microones, forn i coberteria. Bany privat amb dutxa. Es proporcionen llençols i tovalloles. No inclou àpats. La distància a l'escola és de 30 minuts caminant.

Activitats culturals

ActividadesSegurament és la primera vegada que visita Pequin així que gaudirà de la varietat d'activitats que organitza l'escola i que inclou tant activitats d'oci com a culturals que li permetrà conèixer a altres participants de l'escola i per tant posar en pràctica l'après durant el dia.
Setmanalment s'organitzaran visites de dia sencer que inclouen destinacions tan atractives com: la Gran Muralla Xina, la Ciutat Prohibida, la Plaça de Tiananmen o el Temple de Cel.

Punts a destacar

 • Aprendre un dels idiomes del futur.
 • Grups reduïts de màxim 10 participants.
 • Aprendre mandarí a la ciutat més atractiva de Xina.

Altres destinacions a Xina

Contacta amb nosaltres