Política de Privacitat Enforex

Política de Privacitat d'Enforex

Enfolang.com sap l'important que és per a vostè l'ús i protecció de les seves dades personals i agraïm que confiï que ho farem de forma responsable. Ens prenem molt seriosament la protecció de les seves dades. Aquesta política descriu les nostres pràctiques en el tractament de la informació de la web i les diferents possibilitats que li oferim perquè ens indiqui com prefereix que recollim i utilitzem la seva informació personal.

[ Pujar ]

Quines dades recull Enfolang.com?

Recollim informació sobre vostè per poder personalitzar i millorar la seva experiència, per processar les seves peticions a través de la web i per enviar-li la informació a la qual se subscrigui.

Dades als formularis

  • Algunes pàgines li ofereixen la possibilitat de sol·licitar productes, realitzar peticions d'informació i registrar-se per rebre diferents materials. La informació que se sol·licita en aquestes pàgines és la següent: nom, cognoms, adreça d'e-mail, telèfon, adreça postal, informació sobre el seu nivell i motivació per estudiar l'idioma i les dades de la seva targeta de crèdit o dèbit.
  • Pot optar en tot moment per no proporcionar aquesta informació, en aquest cas no podrà beneficiar-se d'alguns serveis.
  • Algunes pàgines li ofereixen la possibilitat d'enviar informació bàsica sobre altres persones. Per exemple, si vol enviar un enllaç sobre els nostres serveis a un amic, haurà de facilitar-nos l'adreça d'e-mail d'aquesta persona.
  • Les seves dades personals només s'utilitzaran per a les finalitats per les quals ens les va facilitar. Per exemple, l'e-mail del seu amic només s'utilitzarà per fer-li arribar la seva recomanació.

Informació recollida electrònicament

  • També emmagatzemem certs tipus d'informació electrònica quan interactua amb nosaltres a través del nostre lloc web.
  • Utilitzem "cookies" i obtenim informació del seu navegador web. Mitjançant la transferència d'aquests identificadors alfanumèrics al disc dur del seu ordinador, el podem reconèixer una altra vegada que visiti el nostre lloc web i, d'aquesta manera, podrà beneficiar-se dels nostres serveis especials. Si ho desitja, pot fer que el seu ordinador deixi d'acceptar cookies, però tingui en compte que, d'aquesta manera, no podrà beneficiar-se d'alguns dels avantatges del nostre lloc web.
  • També utilitzem eines de mètrica web per obtenir automàticament certa informació electrònica sobre les visites que realitzi al nostre lloc web. Utilitzem aquesta informació general per dur a terme recerques internes sobre els interessos i comportaments dels nostres visitants i, d'aquesta manera, conèixer-los i oferir-los un servei millor. Aquesta informació inclou la URL de la qual procedeix, la URL a la qual va a continuació, el navegador web que utilitza i la seva adreça IP. Utilitzem aquestes dades en conjunt sense relacionar-les amb cap altra informació d'identificació personal.

[ Pujar ]

Estan segures les meves dades personals?

  • Per evitar l'accés no autoritzat, mantenir l'exactitud de les dades i garantir el correcte ús i transmissió de la seva informació, hem implementat els procediments físics, electrònics i administratius apropiats per protegir i assegurar la informació que vostè ens ha subministrat en línia.
  • Per protegir les seves dades, utilitzem un programari de capa de connexió segura (SSL), que codifica tota la informació que vostè introdueix als nostres formularis i la informació que proporciona en realitzar transaccions amb la seva targeta de crèdit. No obstant això, sense perjudici d'informar-lo que les mesures de seguretat en Internet no són inexpugnables.
  • Referent a les transaccions amb targeta de crèdit, només es revelen els últims cinc dígits del nombre de la seva targeta de crèdit en confirmar-li qualsevol comanda que faci. Per descomptat, a la companyia de la seva targeta de crèdit sí que li facilitem el nombre de targeta de crèdit complet (durant el processament de la comanda).

[ Pujar ]

Quin ús fa Enfolang.com de les meves dades personals?

  • Utilitzem la informació que vostè ens proporciona per processar les seves comandes, millorar i personalitzar la seva experiència amb Enforex i, en cas que ens hagi autoritzat, per enviar-li butlletins informatius i altres comunicats per e-mail.
  • Utilitzem dades conjuntes i no identificatius personals (com, per exemple, la URL des de la qual vostè arriba al nostre lloc). Utilitzem aquesta informació no identificativa per millorar el disseny del nostre lloc web i per reconèixer els resultats de les campanyes de màrqueting i publicitat.
  • Només utilitzem i compartim la informació d'identificació personal que vostè ens facilita en línia per als efectes descrits en aquesta política, i no compartim la seva informació amb tercers sense el seu permís.
  • Utilitzem les seves dades personals únicament per a les finalitats pels quals ens van ser facilitats. Per exemple, si vostè ens facilita l'e-mail d'un amic en la funció "Enviar a un amic", només utilitzarem aquest e-mail per enviar-li la seva recomanació.
  • Si fa clic en un anunci publicitari del nostre lloc web i aquest li remet a un altre lloc web diferent, la seva interacció en aquest altre lloc es regirà segons la política de privadesa del mateix. Li aconsellem que llegeixi la política de privacitat de qualsevol lloc web que visiti abans de facilitar la seva informació personal.

[ Pujar ]

Com puc accedir o modificar les meves dades personals?

  • Com puc accedir o modificar les meves dades personals? Té dret a sol•licitar una còpia de les dades personals que Enforex té de vostè, a introduir els canvis que consideri oportuns i a sol•licitar que aquests siguin esborrats de la nostra base de dades. Enviï les seves sol•licituds a les adreces indicades més endavant, en l'apartat Contacti amb nosaltres.

[ Pujar ]

Sobre els canvis d'aquesta política de privadesa

Enforex pot revisar aquesta política quan ho cregui necessari. Si es realitzen canvis substancials, aquests seran anunciats al nostre lloc web perquè vostè estigui sempre al corrent de la informació que recopilem i de l'ús que fem d'ella, així com de les modalitats d'accés o actualització de les seves dades personals.

El tractament de les dades de caràcter personal i l'enviament de comunicacions per mitjans electrònics estan ajustats a la normativa establerta en la Llei Orgànica 15/1999,13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal (B.O.E 14/12/1999) i en la Llei 34/2002, d'11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic (B.O.E. 12/07/2002).

[ Pujar ]

Contacti amb nosaltres

  • ENFOREX (B80274269)
    Alberto Aguilera 26 - 28015 - Madrid, España
    Tel: (+34) 915 943 776 Fax: (+34) 915 945 159
    Envíenos un e-mail

[ Pujar ]