Cursos de japonès a Tòquio, Japó

Sobre Tòquio, Japó

Estudiar en Tokio

Tòquio, antigament cridada Tokei, Edo o Yedo, és la capital de Japó i la seva ubicació en el mapa és a la zona centre-est de l'illa de Honshu. Aquest lloc, considerat un dels centres urbans més importants del món per la seva activitat financera i comercial és el centre de la política, educació i altres factors importants de la cultura nipona. Tòquio alberga més de 12 milions de persones al seu territori, en el qual es poden trobar grans llacs i rius, així com temples, monuments i modernes edificacions.
Faci una passejada despreocupada per Tòquio, ja que és una de les ciutats més segures del món, els índexs mostren poc crim i violència als carrers. Si té algun dubte, pregunti a la gent, els japonesos són molt amables i estaran encantats d'ajudar-li.

Centre acadèmic

Actualment els alumnes poden triar entre dos centres acadèmics, tots dos al centre de la capital i separats per una estació de metro. 
El centre acadèmic de Shinjuku-ku està al centre de la capital a només 5 minuts de l'estació de metro de Shinjuku. L'àrea que el circumda està dotada de zones comercials, restaurants, botigues especialitzades en tecnologia i cinemes.
El centre acadèmic de Takadanobaba és una zona universitària recentment renovada i implementada amb restaurants i centre comercial; l'escola se situa a només 30 minuts caminant de l'estació de JR Takadanobaba i a només 5 minuts de la zona de Shinjuku.

Cursos de japonès a Tòquio

Japonès general

  • Classes: 20 hores setmanals
  • Durada dels cursos: de 2 a 12 setmanes
  • Nivells: de principiant a avançat
  • Alumnes per classe: màxim 15
  • Edat mínima: 17 anys

Allotjament

Apartaments i residències per a estudiants
En les residències o els apartaments existeix la possibilitat de triar entre habitació individual o doble en règim de self-catering i amb zones comunes per compartir, banys, cuines, menjadors, etc.
Només disponibles per mesos.
Famílies
Els estudiants estaran allotjats en una família japonesa en habitació individual i règim de mitja pensió.

Activitats culturals

El centre acadèmic organitza un variat i interessant programa cultural i d'oci.

Punts a destacar

  • Estudiar en un dels centres urbans més importants del món
  • Possibilitat de triar entre dos centres
  • Gaudir de la bellesa estètica de Japó
Contacta amb nosaltres