Cursos d'anglès a Ottawa i Calgary, Canadà

Sobre Calgary i Ottawa, Canadà

Calgary

Estudiar en Calgary

Seu dels Jocs Olímpics d'Hivern de 1988, Calgary se situa a la vora de les prades canadenques, al costat de les espectaculars Muntanyes Rocoses.

Calgary és la tercera ciutat canadenca en població amb un milió d'habitants i és al seu torn un important centre de negocis, tot això en un agradable marc natural molt hospitalari.

Els visitants podran conèixer durant tot l'any un dels ranxos amb més hectàrees del continent americà, proper a Calgary, així com el seu famós festival “ Estampida” durant l'estiu.

Calgary és molt coneguda pels seus esports d'hivern i pel ecoturisme.

Ottawa

Estudiar en Ottawa

La ciutat d'Ottawa és la capital de Canadà i la quarta ciutat del país en habitants (900.000), a més de ser la segona ciutat més verda.

Se situa a l'extrem sud-est de la província d'Ontario, a la vora del riu Ottawa, que conforma la frontera entre les províncies d'Ontario i Quebec. Es localitza a 400 km. de Toronto i a 200 a l'oest de Mont-real.

Encara que a Ottawa predomina la població anglòfona, posseeix una significativa població francòfona. A més, tots els serveis municipals de la ciutat són bilingües, oferint-se en anglès i francès.

Centres acadèmics

Tots dos centres acadèmics se situen en el mateix centre de cadascuna de les ciutats. Reconeguts per diferents organismes canadencs compten amb àmplies aules a més de laboratori d'idiomes, sala d'ordinadors i sala d'estudiants.

Cursos d'anglès a Calgary i Ottawa

Anglès general

  • Calgary: 20, 25 o 30 lliçons setmanals de 50 minuts
  • Ottawa: 26 lliçons setmanals.
  • Durada dels cursos: de 2 a 52 setmanes
  • Data de començament: qualsevol dilluns de l'any
  • Nivells: de principiant a avançat
  • Alumnes per classe: Calgary, màxim 12, Ottawa 15.
  • Edat mínima: 17 anys

Allotjament

Famílies
Allotjar-se en una família canadenca i conviure amb ella, proporciona a l'estudiant no només un millor aprenentatge de l'idioma sinó també una experiència en compartir amb la família el dia a dia. L'estudiant residirà en habitació individual amb pensió completa. En Calgary existeix la possibilitat d'allotjament en apartaments.

Activitats culturals

Tots dos centres organitzen un variat i interessant programa cultural cada setmana, on l'estudiant podrà seleccionar les activitats que més li interessen. Tant les mateixes ciutats com els seus voltants ofereixen una àmplia gamma de visites de mig dia o de dia sencer. 

En Calgary es podrà visitar el seu famós Museu Glenbow que ofereix una interessant col·lecció d'art indi o es podrà pujar a la Torre de Calgary, un edifici de 191 metres des del cim dels quals es poden albirar les Muntanyes Rocoses, la Prada i la ciutat.

Ottawa és la segona ciutat més verda de Canadà oferint més de 3.230 hectàrees de parcs i zones de joc. A només 20 minuts al nord, ofereix un paradís d'activitats recreatives com ara pesca, càmping o acampades però si prefereixen els museus, Ottawa posseeix dos dels millors museus de Canadà, la “Galeria Nacional de Canadà” o el “Museu de Civilitzacions”. I per als amants dels festivals es podrà gaudir del “Festival de la Tulipa” o del “Winterlude” que cada any atreu  milers de turistes.

Punts a destacar

  • Ambdues ciutats són una destinació amb un nombre petit d'hispanoparlants
  • Destinacions perfectes per als amants de la naturalesa i la tranquil·litat
  • Professors altament qualificats

Altres destinacions a Canadà

Contacta amb nosaltres